Czechia, Prague, the field of dandelions
Shot on Wednesday, May 11, 2022

“Až odkvetou pampelišky, #Kyzivatko už brzy bude s námi.”

🤍

Memories were captured by our friend & magical storyteller Foto Lucie


 

And I’ve heard of a love that comes once in a lifetime
And I’m pretty sure that you are that love of mine
‚Cause I’m in a field of dandelions
Wishing on dandelions all of the time


 

Když Luci na Stories ukázala nádhernou louku plnou pampelišek s chmířím s otázkou, kdo by zde rád vyprávěl příběh, věděla jsem, že je to osud.

“Až odkvetou pampelišky, #Kyzivatko už brzy bude s námi.”

Lucka navíc byla úplně první, kdo nám (tajně) udělal fotky s #polabarbplus1 (v bříšku – nebo spíš vyšpuleném najedeném bříšku) na Vánoce 2021. Pro nás. Na památku. A vlastně taky byla úplně první fotografka, se kterou jsme s Pólíkem fotili. Už v roce 2015! Její tvorba, to kam se posouvá a jak roste je DECHBEROUCÍ! A já jsem její obrovskej fanoušek! Luci – děkuju!

Celý pozdní podvečer se nesl v hodně intimní atmosféře. Nerušeně jsem si s #Kyzivátkem tančila pampeliškovou loukou, užívala si bříško a slábnoucí paprsky Slunce na tváři. (Jen ty mouchy, byly mouchy…) Luci byla pozorovatelem, který mě svými slovy povzbudil, nadchl, ujistil, …

 Když mi o 6 dní později cinkl v kabince Lindexu email s textem “Doufám, že budeš mít taky takovou radost! <3” a odkazem na galerii, ani jsem nedýchala. Musela jsem hned otvírat… S úžasem a vděčností mi vytryskly slzy a já to musela Luci po pár minutách zavolat. 60 nádherných momentů. Často velmi intimních, jemných… Takových, které si s Pólíkem necháme jen pro nás… Ale i pár takových, které si chci uložit na památku sem.