The Czech Republic, The Senses
WEDDING DAY

Photos by Teru Menclová / Production by Yes&Yes / Flowers by Mat Flowers / Sweet by PunkRockCakes / Savory by Sweet & Pepper DAYS / Rings by 27JEWELRY / Dress by Denisa Dovala / Crown by ISIS Jewellery / Make-Up by Martina Knížová / Hair styling by Míra Kozák / Hair color+cut by Michaela Drbohlavová from Hairborn / Nails by The Nail Shop

Multifunkční designový prostor The Senses na Andělu jsem pro svou dopolední přípravu vybrala nejen proto, že mi tam moje nejmilejší krásky uspořádaly boží rozlučku, ale také díky jeho strategické poloze, ze které se báječně vyráželo na místo obřadu. Dobrá káva byla už jen příjemnou třešničkou na dortu :)

Takhle krásně jsem si to večer před dnem D v The Senses přichystala: moje na míru šité svatební šaty od Denisa Dovala, korunka od ISIS Jewellery, a svatební střevíčky Betsey Johnson dovezené z Varšavy!Líčení od nejlepší vizážistky Martiny Knížové je vždycky zážitek!
Skoro ani nedýchám! :D A vidím na sobě, jak jsem nervózní… :) <3
O jednorožčí tetovačce už jsem psala tady. Holky skvěle navázaly na rozlučku! :) Ale o mém outfitu na dopoledne plné příprav skládající se z nejpohodlnějších a nejvíc cute Converse Chukc II Pastels a super oversized košili French Connections ještě ne! Důležitá pro mě bylo pohodlí bez otlaků a tohle kombo to na 100% splnilo.V rukou kouzelníka Míry Kozáka je to jako v bavlnce <3
Vidíte tu detailní péči? Ach.. Kéž bych ho měla doma každý den!
Poslední úpravy a hurá nanést rtěnku. Šla jsem do veganské Lime Crime Metallic Velvetines v odstínu Raisin Hell. Miluju ji! <3 Předcházely tomu tedy asi 3 různé objednávky, než jsem našla tu svou! Žejo, Nat? :DNervozita s blížícím se příchodem Pólíka stoupá.
Ty fotky prostě prozradí vše… :) Ty sepnuté ruce nejsem vůbec já… :) Ale miluju to!

Pólík si mě v The Senses vyzvedl, dovezl mi tu nejkrásnější kytici od Mat Flowers a…
… našel v první místnosti dáreček na zakázku vytvoření od 27JEWELRY :)
A pak už jsme ze sebe nedokázali spustit oči… :)